Busqueda Avanzada
Buscar en:
Título
Autor
Cuento
Ordenar por:
Mas reciente
Menos reciente
Título
Categoría:
Cuento
Categoría: Mitológicos

PLUTJA MITOLÒGICA D'UN GALLEC

La illa de Sant Àngel és part de la mitologia dels gallecs, encara que el mite no és del tot correcte. Conten que és una illa que apareix i desapareix. Des de què Àngel va despertar del seu somni es va donar compte d'on es trobava, i del potencial que tenia la illa. Així que ràpidament va tomar possessió de l'altar blau que havia en la cova inferior, l'altar que controla la illa i que es troba en el centre de poderoses línies Llei. Des de llavors ha estat utilitzant la illa pels seus propis fins.

I és que la illa no és una illa en realitat, sinó un poderós artefacte, creat durant el quart món per l'imperi de Thera. El constructor va ser un elfo, un gran arquitecte i mag del seu temps. Va buscar una illa que concentrés tot el poder possible, i va trobar una que era el centre de moltes línies Llei. Va baixar a les cavernes i va pactar amb les criatures que allà habitaven per a què no li molestessin. Va buscar la gruta central i va aconseguir que quedés exclusivament per a ell. Allà va posar una pedra blau, similar a un altar, i va començar a imbuir-li poders. El resultat va ser una illa màgica, amb el poder de moure's a voluntat al llarg de les línies Llei, sense ser visible ni en el món físic ni tampoc a l'astral.

Al no hi ser ni al pla físic ni a l'astral, pot arribar a llocs inaccessibles i molt protegits, sempre i quan passi una línia per damunt d'ells. Àngel controla la illa a la perfecció, i l'utilitza com una forma de viatjar d'un costat a l'altre, i de conèixer el món per a després poder traslladar-se com fam els esperits lliures.

Actualment, la illa és rocosa en la seva major part, amb alguns punts d'herba i uns pocs arbres aquí i allà. També són clarament visibles les ruïnes d'algunes construccions, que van cremar-se i van ser destrossades totes a consciència, especialment la més gran, que una vegada va ser una mansió molt rellevant. Davant de les ruïnes de la mansió es troba un moll de cemento, que va veure millors temps, però que tampoc es troba completament inútil. A ambdós costats del moll, i darrera la mansió, es troben les restes de tres avions hovercrafts de combat, que han estat oberts completament com si algú volgués estudiar-los però no tingués els estudis apropiats, així que els tracta com si fossin persones.

Malgrat això, sota la illa hi ha un complex de coves. Recorregut per un túnel central que ho divideix en dos i que va de les ruïnes de la mansió a les ruïnes d'un dels edificis més petits, aquestes coves es troben habitades per unes criatures cegues i ferament possessives del seu territori, que s'encarreguen de mantenir als intrusos fora. I, finalment, hi és la sala de la pedra blau. Aquesta és ampla, i és el lloc on la línia llei és més fort. Una semiesfera bastant polida, en el centre es troba una pedra blau, de forma més o menys rectangular, que aparentment no té res d'especial (no se sap com però malgrat ser un objecte màgic, és capaç d'amagar la seva àuria com si fos un objecte mundà normal i corrent). Aquesta és la pedra que mou i controla la illa.

Situació actual:
La illa continua passant la major part del temps en la costa gallega, on es trobava abans de què arribés Àngel. Però, segon els designis del seu amo, viatja a ho llarg i ample del món per velar perquè totes les peces encaixen com deuen. Les criatures de les coves inferiors tenen por d'Àngel i l'eviten en allò que els és possible, però no són ingènues, i no els agrada que qualsevol habiti en el seu territori, per això aprofiten qualsevol oportunitat per expulsar-li si poden... ho dolent és que ell sempre es pot traslladar de nou dins.
Datos del Cuento
  • Categoría: Mitológicos
  • Media: 5.4
  • Votos: 209
  • Envios: 0
  • Lecturas: 4514
  • Valoración:
  •  
Comentarios


Al añadir datos, entiendes y Aceptas las Condiciones de uso del Web y la Política de Privacidad para el uso del Web. Tu Ip es : 44.203.235.24

0 comentarios. Página 1 de 0
Tu cuenta
Boletin
Estadísticas
»Total Cuentos: 21.633
»Autores Activos: 155
»Total Comentarios: 11.741
»Total Votos: 908.508
»Total Envios 41.629
»Total Lecturas 53.552.815