Busqueda Avanzada
Buscar en:
Título
Autor
Cuento
Ordenar por:
Mas reciente
Menos reciente
Título
Categoría:
Cuento
Categoría: Sin Clasificar

Breu esbós de la poesia

Pel Jack,
qui em fa sentir la poesia en la seva pell.
T'estimo!


Un plor d’un nen, el sol filtrant-se per entre les branques d’un arbre, una carícia a un gos, un minut de silenci en aquesta ciutat atrafegada… tot això és poesia. Tot el que signifiqui un boca a boca amb la imaginació, amb un món a part que no només floreix sobre les pàgines dels llibres. Vivim envoltats de poesia, com una capa transparent que s’allarga pels carrers, que ens envolta i no es veu; però s’intueix. Ens pot arribar llegint, per una corrua de versos, o sentint-la en el dia a dia, en les petites coses, com s’introdueix pels postres porus o com brolla de nosaltres mateixos, de molt endins.
No hi ha prou diners per pagar aquests moments de placidesa. O d’intranquil•litat; perquè els poemes no només et fan sentir, sinó també despertar. Com una caixa de sorpresas, no saps mai si rebràs una carícia, un petó humit, un viatge a terres estranyes o una galleda d’aigua freda. Però sempre hi trobaràs aire, una finestra oberta, un camí per escapar.
Datos del Cuento
  • Autor: Vet
  • Código: 3587
  • Fecha: 19-07-2003
  • Categoría: Sin Clasificar
  • Media: 5.63
  • Votos: 57
  • Envios: 0
  • Lecturas: 1923
  • Valoración:
  •  
Comentarios


Al añadir datos, entiendes y Aceptas las Condiciones de uso del Web y la Política de Privacidad para el uso del Web. Tu Ip es : 3.144.35.148

0 comentarios. Página 1 de 0
Tu cuenta
Boletin
Estadísticas
»Total Cuentos: 21.633
»Autores Activos: 155
»Total Comentarios: 11.741
»Total Votos: 908.508
»Total Envios 41.629
»Total Lecturas 53.552.815